The Git and Jalis som una banda de rock formada per pares de l'escola Gitanjali. A més de passar-ho molt bé també tenim la intenció d'apropar el rock a tots els nens i nenes d'una manera divertida adaptant cançons amb lletres relacionades amb la vida de l'escola. Esperem que gaudiu amb la nostra música!!

lunes, 6 de mayo de 2013

CONCERT A LA FESTA DEL BADIU



Diumenge el grup va estar tocant a la Festa del Badiu. Sota una solana tremenda els components van fer el seu primer concert fora de l'espai de l'escola Gitanjali. I no cal dir que va ser un gran èxit. Van sonar els seus temes clàssics com  juntament amb noves cançons d'aquest any com la dedicada al 50 aniversari de l'escola.
Al costat del grup va passejar-se el drac Punxegut portat pels pares de la classe de 3r que eren els responsables de la parada de la festa. I a més hem de dir que van ser d'una gran ajuda pels membres en algún moment.
També van pujar a l'escenari per fer de coros  un grapat d'alumnes ( i no alumnes) de l'escola que ja es saben de memòria el ja clàssic "Anem al cole corrents". Va ser una actuació memorable!!!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario